Timişoara: Un bătrân a murit în urma unui incendiu izbucnit în casa sa

Un bărbat în vârstă de 78 de ani din Timişoara a murit, vineri, după ce s-a intoxicat cu fum în urma unui incendiu care a izbucnit în casa sa, cauza incendiului fiind coşul de fum neizolat termic faţă de materialele combustibile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

145 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Un bătrân a murit în urma unui incendiu izbucnit în casa sa

Timişoara: Un bătrân a murit în urma unui incendiu izbucnit în casa sa

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Banat" al judeţului Timiş, pompierii au fost anunţaţi, în jurul orei 12.00, că a izbucnit un incendiu la o casă aflată pe strada Mareşal Constantin Prezan din Timişoara.

La locul incendiului s-au deplasat trei autospeciale cu apă şi spumă, o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Timiş şi echipaje de Poliţie.

"La sosirea echipajelor s-a constatat că incendiul se manifesta la acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi. Din interiorul casei au fost scoase mai multe butelii de gaz. A fost găsită o victimă de 78 de ani intoxicată cu fum, în stare inconştientă, care a fost preluată de ambulanţă pentru a i se acorda primul ajutor medical", se arată în comunicat.

Potrivit pompierilor, medicul de pe ambulanţă a fost nevoit să declare decesul bărbatului de 78 de ani.

Cauza incendiului a fost coşul de fum neizolat termic faţă de materialele combustibile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici