Tinerii care au bătut un bătrân într-un pasaj din Braşov, trimişi în judecată. Carea este starea bărbatului

Cei doi agresori care au bătut un bărbat de 66 de ani, cu pumnii şi picioarele, pe scările unui pasaj din Braşov, au fost deferiţi justiţiei de procurori, în stare de arest preventiv, pentru tentativă la omor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

893 afișări
Imaginea articolului Tinerii care au bătut un bătrân într-un pasaj din Braşov, trimişi în judecată. Carea este starea bărbatului

Tinerii care au bătut un bătrân într-un pasaj din Braşov, trimişi în judecată. Carea este starea bărbatului

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov au finalizat dosarul în care au fost cercetaţi agresorii lui Dumitru Neculai. Astfel, anchetatorii i-au deferit justiţiei pe Adrian Ceplinsche şi Mircea Mihai Constantin, cercetaţi pentru comiterea mai multor infracţiuni, cea mai gravă fiind tentativă la omor.

Cei doi tineri sunt acuzaţi că, pe 31 martie, l-au bătut pe bărbatul de 66 de ani, cu pumnii şi picioarele, pe scările unui pasaj din Braşov.

”În ceea ce priveşte dosarul instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, vizând pe inculpaţii Ceplinsche Adrian, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port fără drept de obiecte periculoase şi Mircea Mihai Constantin, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, privind faptul că, în noaptea de 30/31.03.2018, în pasajul Rainbow din municipiul Braşov, l-au agresat pe Dumitru Neculai, prevăzând posibilitatea suprimării vieţii acestuia, pe care nu au urmărit-o dar au acceptat-o, procurorii au finalizat cauza penală privindu-i pe cei doi inculpaţi, fiind sesizată, prin rechizitoriu, instanţa de judecată competentă, Tribunalul Braşov. Inculpaţii se află în stare de arest preventiv, din data de 1 aprilie 2018”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Adrian Aldea, procuror şef Secţia Urmărire Penală, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov şi purtător de cuvânt al instituţiei.

Medicul din Bucureşti, impresionat de povestea bărbatului, care s-a implicat de la început în ajutorarea lui, a precizat, pe pagina sa de Facebook, că bătrânul încă se află la Focşani, la Psihiatrie.

”Am vorbit la telefon cu doamna doctor Florea Gabriela, care e absolut minunată. Au început deja procedurile pentru o pensie, va dura câteva luni, pe baza actelor medicale de la Braşov şi Focşani. A fost greu să găsim un centru, dar am dat de un domn grozav care îl va primi fără nicio condiţie, într-un aşezământ liniştit la Tinca. Să vedem cum îl deplasăm de la spital acolo. Ambulanţa costă cam 2.500 de lei şi avem bani, nu-i problemă, dar mi se pare mult. Ne gândim la alte soluţii. Voi dona bani acelui centru ca domnul D. să aibă tot ce trebuie. Îl vom vizita, abia aştept, şi-i vom mai duce lucruri şi mâncare. Cu partea de alcoolism nu am avut nicio manifestare în două săptămâni, dar dacă apare ceva, găsesc nişte specialişti şi o rezolvăm. Cam asta e. După acea întâmplare cumplită, a avut noroc, a ajuns pe mâini bune, a fost îngrijit bine la Braşov, a fost transferat cu brio la Focşani, s-a clarificat cu demenţa, vom avea acte pentru pensie, tratament, un loc liniştit în care să trăiască şi chiar să trebăluiască puţin, că e curtea mare acolo”, este mesajul postat de medicul Vasi Rădulescu, pe reţeaua de socializare.

Citeşte şi: Universitatea Bucureşti

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici