Toader anunţă că CSM audiază, pe 28 ianuarie, trei procurori pentru funcţii de conducere în DIICOT

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, pe Facebook, că Secţia pentru procurori a CSM va audia, pe 28 ianuarie, trei procurori propuşi pentru funcţii de conducere în cadrul DIICOT. Toader a mai spus că după avizul procurorilor CSM, propunerile vor ajunge la Iohannis.

92 afișări
Imaginea articolului Toader anunţă că CSM audiază, pe 28 ianuarie, trei procurori pentru funcţii de conducere în DIICOT

Toader anunţă că CSM audiază, pe 28 ianuarie, trei procurori pentru funcţii de conducere în DIICOT

„28 ianuarie 2019, orele 11.00. CSM, prin sectia pentru procuroti, va audia candidatii ce urmeaza a fi propusi pentru functii de conducere la DIICOT, dupa cum urmeaza: 1. Albu Alina - procuror sef sectie - sectia de combatere a criminalitatii organizate; 2. Voicu Bogdan Felician - procuror sef sectie - sectia de combatere a traficului de droguri; 2. Stoica Doru-Gabriel - procuror sef sectie - sectia de combatere a infractiunilor de terorism si a criminalitatii informatice”, a scris ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pe Facebook.

Ministrul a subliniat, în aceeaşi postare, că după avizul procurorilor CSM, care este unul consultativ, cele trei propuneri vor fi transmise preşedintelui Klaus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici