Toni Tecuceanu, ucis de un germen întâlnit în aparatele de ventilaţie de la Terapie Intensivă

Familia lui Toni Tecuceanu a primit, la 31 de zile după decesul acestuia, dosarul medical al actorului, informează cotidianul Adevărul.

144 afișări
Imaginea articolului Toni Tecuceanu, ucis de un germen întâlnit în aparatele de ventilaţie de la Terapie Intensivă

Toni Tecuceanu, ucis de un germen întâlnit în aparatele de ventilaţie de la Terapie Intensivă (Imagine: Prima Tv)

Potrivit sursei citate, în dosar se menţionează faptul că Toni Tecuceanu a contractat, în spital, bacteria acinetobacter, un germen întâlnit în aparatele de ventilaţie de la Terapie Intensivă.

Iniţial, se anunţase că actorul a murit, la Institutul "Matei Balş", în urma unor complicaţii la plămâni, după ce a contractat virusul A/H1N1, el prezentându-se la doctor a treia zi de la infectare.

"Urmează să mă văd cu un avocat. Apoi voi şti dacă merg sau nu mai departe", a declarat Paul Tecuceanu, fratele actorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici