Topul oraşelor în care să pleci ca să trăieşti cu adevărat bine

Dacă te gândeşti să emigrezi, nu mai sta pe gânduri! Este deja destul de clar că situaţia nu se va îmbunătăţi în România în următorii ani! Decide acum: pleci sau stai! Dacă decizi să pleci, atunci este timpul să ştii care sunt oraşele în care ai putea duce cea mai bună viaţă! Hai să vedem topul oraşelor "cu cel mai respirabil aer", nu?

99 afișări
Imaginea articolului Topul oraşelor în care să pleci ca să trăieşti cu adevărat bine

Topul oraşelor în care să pleci ca să trăieşti cu adevărat bine (Imagine: www.incont.ro)

Primul loc... şi coroniţa de rigoare merg la Viena! De ce? Are stabilitate politică, iar serviciile bancare, salubrizarea, sistemul de educaţie sunt la cote înalte!

Mai departe, viaţa culturală este la ea acasă, nu sunt pericole prea mari de dezastre naturale şi salariile sunt mai mult decât decente!

În plus, mai ai viaţă de noapte şi îţi urăm spor la shopping ... daca ai şi bani. O să ai parte şi de multă ospitalitate.
Nu am pus la socoteală mâncărurile tradiţionale, restaurantele, berăriile şi cafenele oraşului! Sună bine, nu?
Să ne oprim şi la Zurich, al doilea oraş în topul Mercer, că doar despre el vorbim!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici