Trafic blocat pe DN 11, la Braşov, în urma unui accident soldat cu un mort

Traficul rutier este blocat, vineri seară, pe DN 11, între şoseaua de centură a Braşovului şi localitatea Hărman, în urma unui accident soldat cu decesul unei femei.

313 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat pe DN 11, la Braşov, în urma unui accident soldat cu un mort

Trafic blocat pe DN 11, la Braşov, în urma unui accident soldat cu un mort (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia rutieră pe DN11 este întreruptă în ambele sensuri, la kilometrul 7, între centura municipiului Braşov şi localitatea Hărman, din cauza unui accident, o femeie care traversa neregulamentar şoseaua pierzându-şi viaţa după ce fost lovită de o maşină.

Conform sursei citate, traficul este deviat temporar pe ruta Hărman - Sânpetru - Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici