Trafic feroviar BLOCAT în continuare, după ce un tren de persoane a deraiat în zona Baia Mare

Un tren de călători care circula între Satu Mare şi Baia Mare a deraiat, miercuri, iar cei 12 călători au fost preluaţi de o altă garnitură, o comisie de anchetă investigând cauzele incidentului, traficul feroviar fiind blocat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

440 afișări
Imaginea articolului Trafic feroviar BLOCAT în continuare, după ce un tren de persoane a deraiat în zona Baia Mare

Trafic feroviar BLOCAT între Satu Mare şi Baia Mare, după ce a deraiat un tren de persoane

Purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, Oana Brânzan, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că de la ora 13 se asigură transbordarea auto pentru trenurile înscrise să circule pe ruta Satu Mare – Baia Mare, astfel încât călătorii să nu aştepte, întrucât traficul feroviar în zonă este blocat.

„Trenul de călători regio care circulă pe relaţia Satu Mare - Baia Mare a deraiat, miercuri, de o osie între staţiile Buşag – Baia Mare. În tren erau 12 călători care au fost preluaţi de o altă garnitură. La faţa locului a ajuns comisia de anchetă care investighează cauzele acestei deraieri dar şi un utilaj de mare tonaj care intervine pentru repunerea trenului pe şină”, a spus Brânzan.

Potrivit sursei citate, până la ora 13 nu au fost trenuri în circulaţie, iar de la ora 13 se asigură transbordarea auto pentru trenurile înscrise să circule pe ruta respectivă, astfel încât călătorii să nu aştepte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici