Trafic feroviar blocat între Sibiu şi Braşov, după accidentul cu 3 morţi

Traficul feroviar este temporar oprit, vineri seara, între judeţele Braşov şi Sibiu, între staţiile Porumbacu şi Avrig, unde a avut loc un accident rutier pe pasajul suprateran de intrare în oraşul Avrig. Accidentul s-a soldat cu 3 morţi.

300 afișări
Imaginea articolului Trafic feroviar blocat între Sibiu şi Braşov, după accidentul cu 3 morţi

Trafic feroviar blocat între Sibiu şi Braşov, după accidentul cu 3 morţi

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar este temporar oprit, vineri seara, pe secţia de circulaţie Braşov – Sibiu, între staţiile Porumbacu şi Avrig, unde în jurul orei 16:00, urmare unui accident rutier produs pe pasajul suprateran de intrare în oraşul Avrig, un camion a căzut în gabaritul căii ferate.

Accidentul s-a soldat cu 3 victime decedate.

Circulaţia feroviară se va relua după finalizarea cercetărilor efectuate de organele abilitate şi eliberarea gabaritului.

În prezent este afectată circulaţia unui tren de călători, R 2514, care staţionează în staţia Avrig, aşteptând redeschiderea circulaţiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
trafic,
accident,
mort

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici