Traficul rutier în continuare închis pe trei drumuri naţionale, la o săptămână după inundaţii

Traficul rutier este în continuare închis pe trei drumuri naţionale din judeţele Covasna, Suceava şi Vrancea, din cauza inundaţiilor din weekend-ul trecut.

365 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier în continuare închis pe trei drumuri naţionale, la o săptămână după inundaţii

Traficul rutier în continuare închis pe trei drumuri naţionale, la o săptămână după inundaţii

Potrivit Centrului Infotrafic, în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă care au dus la scurgerea aluviunilor şi la acumulări de apă pe carosabil, traficul este închis în judeţul Covasna pe DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zona localităţii Cătruşa, în judeţul Suceava pe DN2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava şi în judeţul Vrancea, pe DN 2L, în localitatea Soveja.

Circulaţia este întreruptă şi pe două drumuri judeţene, respectiv DJ 112A Târgu Trotuş - Tuta şi DJ 252B Răcătău de Jos – Pînceşti din judeţul Bacău.

Traficul este, de asemenea, îngreunat în judeţul Prahova pe DJ 102I Valea Doftanei - Câmpina, pe DJ 101S Valea Doftanei - Secăria, şi în judeţul Suceava pe DJ 177A, în zona localităţii Doroteia.

Circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului este întreruptă pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri. Pe această secţie de cale ferată circulă însă doar garniturile unui operator privat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici