Tragedia de la Petromidia. Unul dintre marii arşi transferaţi în străinătate a murit

  • Veste tristă pentru familiile supravieţuitorilor exploziei de la Petromidia.
  • Unul dintre cei doi angajaţi ai Petromidia, răniţi în timpul exploziei de la rafinărie, a murit marţi la spitalul din Düsseldorf.
  • Este al doilea deces după explozia urmată de incendiul de la Rafinăria din Năvodari.
1136 afișări
Imaginea articolului Tragedia de la Petromidia. Unul dintre marii arşi transferaţi în străinătate a murit
Unul dintre cei doi bărbaţi răniţi în explozia de la Petromidia a decedat marţi. Bărbatul avea 58 de ani şi era mai uşor rănit decât colegul său (37% arsuri pe suprafaţa corporală). Din păcate i-a cedat inima. 
 
Colegul său, spitalizat şi el tot în Germania, se află în stare stabilă şi primeşte bine tratamentul.
 
Cu adânc regret, vă anunţăm că în cursul zilei, unul din cei doi colegi transferaţi de urgenţă în Germania, în urmă incidentului din cadrul rafinăriei Petromidia, şi-a pierdut viaţa. Starea generală a pacientului a fost una stabilă pe tot parcursul internării, transferului şi a tratamentelor de specialitate. Gândurile şi toată susţinerea noastră merg către familia colegului decedat. Al doilea coleg spitalizat în Germania este în acest moment stabil şi răspunde la tratament”, transmit reprezentanţii Rompetrol.
 
O explozie a avut loc vineri, 2 iulie, la Rafinăria Petromidia din Năvodari. În urma exploziei, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite.
 
Doi răniţi, care au suferit arsuri grave, au fost transportaţi la Spitalul Floreasca din Capitală, cu un elicopter SMURD. Ulterior aceştia au fost transferaţi în străinătate, la spitale din Germania. Alte trei persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenţe Constanţa.  
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici