FOTO Explozia de la Petromidia. Cei doi bărbaţi cu arsuri grave au fost transferaţi în Germania

  • Cei doi bărbaţi cu arsuri, în urma exploziei de la Petromidia, au fost transferaţi în Germania.
  • Spitalul Floreasca din Capitală, unde cei doi au fost internaţi, şi-a dat acordul pentru transfer, duminică.
  • Vineri, 2 iulie, o explozie urmată de incendiu a avut loc la Rafinăria Petromidia din Năvodari.
  • În urma exploziei, o persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite.
1157 afișări
Imaginea articolului FOTO Explozia de la Petromidia. Cei doi bărbaţi cu arsuri grave au fost transferaţi în Germania

FOTO Explozia de la Petromidia. Cei doi bărbaţi cu arsuri grave au fost transferaţi în Germania

UPDATE. Cei doi pacienţi au fost transferaţi în Germania. 

„O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a efectuat luni, 5 iulie, o misiune umanitară în Germania, pe ruta Otopeni – Offenbach – Otopeni, pentru transportul, în regim de urgenţă, a doi pacienţi care au suferit arsuri în explozia de la Rafinăria Petromidia”, se arată în comunicatul transmis, luni, de MApN.

Aeronava a decolat din Baza 90 Transport Aerian astăzi, în jurul orei 11:00.

Ştire iniţială. Cei doi bărbaţi care au suferit arsuri în urma exploziei de la Petromidia, internaţi în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală, vor fi transferaţi, luni, la o clinică din Germania.

Cei doi se află în comă indusă din cauza arsurilor grave. Starea lor de sănătate este stabilă.

Aceştia vor fi transferaţi în cursul zilei de luni, cu un avion militar, la un spital din Germania. Toate cheltuielile de spitalizare vor fi suportate de către angajator. Transportul va fi asigurat de statul român.

Explozia de la Petromidia

O explozie a avut loc vineri, 2 iulie, la Rafinăria Petromidia din Năvodari. În urma exploziei, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite.

Doi răniţi, care au suferit arsuri grave, au fost transportaţi la Spitalul Floreasca din Capitală, cu un elicopter SMURD. Alte trei persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenţe Constanţa.

 


 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici