Tragedie la Buzău: Copil de 12 ani, găsit mort într-un canal de irigaţii

Un copil de 12 ani, care a dispărut într-un canal de irigaţii situat pe raza localităţii Pietroasele, judeţul Buzău, a fost găsit mort, vineri, de scafandrii din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov.

195 afișări
Imaginea articolului Tragedie la Buzău: Copil de 12 ani, găsit mort într-un canal de irigaţii

Tragedie la Buzău: Copil de 12 ani, găsit mort într-un canal de irigaţii

Potrivit ISU Buzău, copilul a fost găsit de scafandri pe fundul canalului, într-o zonă plină de vegetaţie şi mâl, în apropiere de locul unde un pescar găsise, joi seara, hainele băiatului.

„Copilul a fost găsit de scafandri decedat. Era într-o zonă plină de vegetaţie şi mâl, pe fundul canalului de irigaţii, aproape de zona unde au fost găsite şi hainele, pe mal", a transmis ISU Buzău.

Căutarea copilului a început joi seara, însă acesta nu a fost găsit, iar vineri a fost solicitat echipajul de scafandri din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov, pentru a recupera trupul băiatului din canalul care are peste 2,5 metri adâncime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici