Trei olteni, prinşi în timp ce furau gresie şi faianţă dintr-o societate

Trei olteni au fost prinşi, duminică, de poliţişti în timp ce furau materiale de construcţie dintr-o societate comercială din Slatina.

195 afișări
Imaginea articolului Trei olteni, prinşi în timp ce furau gresie şi faianţă dintr-o societate

Trei olteni, prinşi în timp ce furau gresie şi faianţă dintr-o societate (Imagine: Hepta)

Duminică, poliţişti din cadrul IPJ Olt au prins în flagrant, pe o stradă, din municipiul Slatina, mai multe persoane care sustrăgeau materiale de construcţie, dintr-o societate comercială, pe care le încărcau într-un autovehicul, precizează Poliţia Română.

Cei trei - Viorel P. (21 de ani), Marian C. (40 de ani), şi Radu T. (28 de ani) - sunt din oraşul Potcoava, judeţul Olt.

Poliţiştii au stabilit faptul că Radu T., angajat ca agent de pază la societatea respectivă, a permis celorlalţi doi accesul în unitate, de unde au sustras 36 de cutii cu gresie şi faianţă, două baxuri de polistiren şi un bax de vată minerală.

Asupra agentului de pază s-a găsit un pistol cu bile şi un încărcător cu şase cartuşe, deţinute legal, care au fost ridicate şi predate societăţii de pază, unde acesta era angajat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici