Trei persoane, dintre care o femeie de 72 de ani, blocate pe Jepii Mici

Salvamontiştii din Buşteni intervin, duminică seară, pentru recuperarea a trei persoane, dintre care o femeie de 72 de ani, care au rămas blocate pe traseul Jepii Mici din munţii Bucegi, fiind epuizate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1425 afișări
Imaginea articolului Trei persoane, dintre care o femeie de 72 de ani, blocate pe Jepii Mici

Trei persoane, dintre care o femeie de 72 de ani, blocate pe Jepii Mici

Şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că trei persoane, doi tineri şi o femeie de 72 de ani, nu am mai putut înainta şi au rămas blocate la jumătatea traseului Jepii Mici din munţii Bucegi, din cauza epuizării. Cei trei se întorceau de pe platoul Bucegilor către staţiunea Buşteni, pe Valea Caraiman.

“Sunt trei persoane blocate la jumătatea traseului. Sunt epuizaţi, şi abia mai au lanterna. Colegii au plecat în acţiune pentru recuperarea turiştilor”, a declarat Haiduc.

Cei trei au mers aproximativ cinci ore până au rămas blocaţi, în condiţiile în care tot traseul este parcurs în maximum trei ore şi jumătate, la coborâre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici