Trei proprietari de agenţii de turism candidează pentru conducerea ANAT

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) îşi va alege în martie o nouă conducere, trei proprietari de agenţii, Dan Anghelescu, Aurelian Marin şi Andrei Răzvan Nacea, candidând pentru funcţia de preşedinte, iar alte 19 persoane pentru Consiliul Director.

Share pe Facebook 326 afişări

Trei proprietari de agenţii de turism candidează pentru conducerea ANAT (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Actualul preşedinte al ANAT, Lucia Nora Morariu, şi-a depus candidatura pentru Consiliul Director, după al doilea mandat de doi ani la conducerea asociaţiei, început în martie 2013, se arată într-un comunicat al asociaţiei.

"E nevoie de forţe proaspete la conducerea ANAT, de oameni care să înţeleagă că trebuie să se implice direct în activitatea asociaţiei şi în folosul membrilor pe care doresc să îi reprezinte şi să îi conducă. Se doreşte de mult o întinerire şi o schimbare a echipei de conducere a ANAT", a declarat Morariu.

Funcţia de preşedinte al ANAT este una onorifică, neretribuită.

Dan Anghelescu, cu o carieră în turism de aproape 30 de ani, este proprietarul La Piovra Turista, membru în actualul Consiliu Director, preşedinte al Comisiei Resurse Umane, Formare şi Perfecţionare Profesională şi membru în Comisia Târguri de Turism şi Evenimente Proprii ANAT.

Aurelian Marin, managerul general al agenţiei de turism Paradis din Constanţa, are o experienţă de aproape 20 de ani în industria turismului. El este şi preşedintele Regiunii Sud-Est a ANAT, preşedintele Grupului de Lucru pentru Codul de Etică, membru în Comisia de Etică şi în cea de Marketing Intern.

Andrei Răzvan Nacea, proprietarul Seytour, este cel mai tânăr dintre candidaţi şi are o experienţă acumulată în turism în Statele Unite şi Elveţia. El este şi purtător de cuvânt al ANAT pentru turismul medical şi delegat al asociaţiei în Comisia de Incoming la ECTAA (Grupul Asociaţiilor Agenţiilor de Turism şi Touroperatorilor din cadrul Uniunii Europene).

Cei 19 specialişti care candidează pentru Consiliul Director al ANAT sunt: Dan Anghelescu – La Piovra Turista, Alin Burcea – Paralela 45 Turism, Mihaela Chiru – Micomis, Marian Cojocărescu – Mara News Travel, Laura Dragu – Gorj Turism, Dragoş Horhocea – Agetur, Aurelian Marin – Paradis Vacanţe de Vis, Corina Martin – Mistral Tours, Lucia Nora Morariu – Eximtur, Andrei Răzvan Nacea – Seytour, George Sorin Nicolescu – Olimpic International, Ciprian Popescu – Danubius Travel, Herman Rosner – Int.l Tourism&Trade, Valeriu Ştefan, Velmar Dreams, Marius Usturoiu – Mareea, Mălin Mălineanu – New Concept Travel, Remus Vişan – Happy Tour Group, Mircea Vladu – Holiday Office, Adrian Voican – Bibi Vacanţa.

Alegerile au loc la Adunarea Generală a ANAT din 11 martie 2015. Celor 19 aleşi în Consiliul Director li se adaugă cei opt preşedinţi de regiuni, membri de drept în consiliu, aleşi în adunările generale organizate în lunile ianuarie şi februarie în fiecare regiune.

Share pe Facebook

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Taguri:
ANAT ,
CONDUCERE ,
Versiunea: mobil  |  completa

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax SA.