Trei suspecţi au fost reţinuţi în cazul crimei de la Stoeneşti, Argeş - surse

Trei persoane au fost reţinute, joi seara, acuzate că în noaptea de miercuri spre joi au intrat în casă peste o familie din Stoeneşti, judeţul Argeş, şi au ucis trei persoane, printre care şi o minoră, declară surse din cadrul anchetatorilor, citate de corespondentul MEDIAFAX.

2056 afișări
Imaginea articolului Trei suspecţi au fost reţinuţi în cazul crimei de la Stoeneşti, Argeş - surse

Trei suspecţi au fost reţinuţi în cazul crimei de la Stoeneşti, Argeş - surse

Surse din rândul anchetatorilor au declarat corespondentului MEDIAFAX că cele trei persoane au fost reţinute pe 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă pe 30 de zile.

Cele trei persoane reţinute sunt fostul iubit al minorei ucise, în vârstă de 20 de ani, cu care tânăra avea un copil, fratele acestuia, în vârstă de 24 de ani, şi tatăl celor doi, în vârstă de 57 de ani.

Cei trei sunt acuzaţi că, în noaptea de miercuri spre joi, au intrat peste o familie din Stoeneşti şi au ucis trei persoane, printre care şi o minoră. Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, Luminiţa Paul, declara că un bărbat a fost găsit cu plagă înjunghiată în zona toracelui, iar transportat la spital, a murit, după care au mai fost găsite două victime, o minoră de 17 ani şi tatăl acesteia, în vârstă de 37 de ani, cu plăgi înjunghiate. Cei doi nu au mai fost duşi la spital, întrucât muriseră.

Mama minorei a fost şi ea rănită, aflându-se acum la Spitalul din Câmpulung, cu plăji înjungiate în mai multe zone ale corpului.

Între cele două familii de romi din comuna Stoeneşti exista de mai mulţi ani o stare conflictuală.

"Fata unei familii a avut o relaţie de concubinaj cu băiatul celeilalte familii. S-au certat de multe ori, acum nu mai sunt împreună şi de aici scandaluri permanent, unele legate şi de bani", declara, pentru corespondentul MEDIAFAX, primarul din Stoeneşti, Ion Marin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici