Trei tineri, doi fiind fiii interlopului Gore, prinşi de Poliţie cu substanţe ce ar putea fi droguri

Trei tineri în maşina cărora poliţiştii din Cluj-Napoca au descoperit, vineri seară, în urma unui control în trafic, o sută de plicuri cu substanţe despre care există suspiciunea că ar fi droguri au fost duşi la sediul Poliţiei pentru audieri, doi dintre aceştia fiind fiii lui Marius David, zis Gore.

875 afișări
Imaginea articolului Trei tineri, doi fiind fiii interlopului Gore, prinşi de Poliţie cu substanţe ce ar putea fi droguri

Trei tineri, doi fiind fiii interlopului Gore, prinşi de Poliţie cu substanţe ce ar putea fi droguri

Comandantul Secţiei 4 de Poliţie Cluj-Napoca, Ovidiu Miclea, a declarat că poliţiştii secţiei au oprit în trafic un autoturism la un control de rutină.

În autoturismul respectiv se aflau trei tineri, asupra unuia fiind găsite o sută de plicuri cu substanţe despre care există suspiciunea că ar fi droguri.

"Cei trei au devenit agitaţi şi au refuzat să îşi decline identitatea. Asupra unuia dintre cei trei tineri a fost găsită o borsetă în care erau o sută de plicuri cu substanţe despre care există suspiciunea că ar fi droguri. Cercetările vor fi continuate de lucrătorii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate pentru infracţiunea de deţinere de droguri", a spus Miclea.

Întrucât tinerii au avut un comportament suspect au fost duşi la sediul Secţiei 4 Poliţie. Întrebaţi de jurnalişti ce conţin plicurile, aceştia au răspuns că este vorba de "mărţişoare".

Potrivit sursei citate, plicurile vor fi duse la un laborator pentru a se stabili ce fel de substanţe conţin.

Cei trei tineri, Andrei R., de 24 de ani, Andrei Elisei David, de 18 ani şi fratele său, un minor de 17 ani, sunt audiaţi la Secţia de Poliţie.

Surse din Poliţie au precizat că adolescenţii de 17 şi 18 ani sunt fiii lui Marius David, cunoscut drept Gore, bărbatul care, marţi, a înjunghiat un brancardier de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj.

Marius David a fost arestat, miercuri, pentru 29 de zile, de Tribunalului Cluj, sub acuzaţia de tentativă de omor calificat după ce a înjunghiat un brancardier de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj.

Incidentul a avut loc marţi dimineaţă, iar Marius David, zis Gore, a dispărut de la locul faptei, fiind prins ulterior în curtea Spitalului TBC din Cluj-Napoca, după care a fost dus la audieri.

În urma incidentului, brancardierul a fost operat, iar în prezent starea acestuia de sănătate este stabilă.

În ultimele zile, Marius David s-a prezentat de mai multe ori la urgenţă pentru a primi îngrijiri medicale, medicii trimiţându-l la secţia de psihiatrie, dar acesta refuzând să meargă.

Marius David, zis Gore, a fost cercetat până în prezent pentru mai multe fapte de violenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici