Treizeci şi trei de români au fost arestaţi la Paris pentru organizarea unor jocuri de noroc ilegale

Treizeci şi trei de români, suspectaţi că organizau jocuri de noroc ilegale în apropiere de Turnul Eiffel din Paris, au fost arestaţi marţi dimineaţă, a transmis miercuri poliţia din Paris, citată de publicaţia Paris-Normandie pe site-ul de Internet.

717 afișări
Imaginea articolului Treizeci şi trei de români au fost arestaţi la Paris pentru organizarea unor jocuri de noroc ilegale

Treizeci şi trei de români au fost arestaţi la Paris pentru organizarea unor jocuri de noroc ilegale

Printre cele 33 de persoane arestate, dintre care 11 în flagrant delict, 14 persoane sunt obiectul unei obligaţii de părăsire a teritoriului (OQTF). Nouăsprezece dintre cei arestaţi au rămas în custodia poliţiei.

Percheziţii au fost de asemenea realizate la domiciliile situate la Argenteuil (Val d'Olse) şi Bagnnolet (Seine-Saint-Denis) a doi dintre suspecţi, arestaţi în cadrul acestei operaţiuni care a mobilizat o sută de poliţişti.

Dispozitive de supraveghere, amplasate din aprilie, au stabilit prezenţa zilnică a aproximativ 80 de cetăţeni din state estice care organizau jocuri de alba-neagra.

Supravegherea meselor de alba-neagra a permis anchetatorilor să estimeze suma acumulată prin escrocherie la aproximativ 420.000 de euro anual, a transmis Direcţia de securitate locală din zona pariziană (DSPAP).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici