Trenurile InterRegio de la Bucureşti către Timişoara, deviate prin oraşul Buziaş

Trenurile InterRegio cu sosire în Timişoara, din direcţia Bucureşti, sunt deviate, de luni până duminică, prin oraşul Buziaş, ca urmare a unor lucrări la calea ferată.

574 afișări
Imaginea articolului Trenurile InterRegio de la Bucureşti către Timişoara, deviate prin oraşul Buziaş

Trenurile InterRegio de la Bucureşti către Timişoara, deviate prin oraşul Buziaş

Centrul Infotrafic a informat, marţi, că, potrivit informaţiilor obţinute de la dispeceratul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara, de luni până duminică trenurile InterRegio cu sosire în staţia CF Timişoara Nord, din direcţia Bucureşti (Bucureşti – Caransebeş – Lugoj – Timişoara Nord) sunt deviate prin oraşul Buziaş.

Trenurile sunt deviate prin oraşul Buziaş ca urmare a executării unor lucrări la calea ferată.

De asemenea, trenurile Regio din direcţia Caransebeş (Caransebeş – Lugoj – Timişoara Nord) vor avea ca staţie finală staţia CF Timişoara Est, de unde pasagerii vor fi transferaţi cu autobuzele la staţia CF Timişoara Nord.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici