Trupul fetei dispărute în râul Ialomiţa, găsit la 20 de kilometri de locul unde copila căzuse în apă

Trupul fetiţei în vârstă de şapte ani, care a dispărut luni după-amiază în apele râului Ialomiţa, în timp ce se juca pe malul apei în oraşul dâmboviţean Pucioasa, a fost găsit, miercuri, la aproximativ 20 de kilometri de locul în care copilul a alunecat în apă.

127 afișări
Imaginea articolului Trupul fetei dispărute în râul Ialomiţa, găsit la 20 de kilometri de locul unde copila căzuse în apă

Trupul fetei dispărute în râul Ialomiţa, găsit la 20 de kilometri de locul unde copila căzuse în apă

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, cadavrul fetiţei dispărute, luni, în râul Ialomiţa, a fost descoperit, miercuri după-amiază, în zona localităţii Teiş, lângă o groapă de gunoi, pe albia râului Ialomiţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cadavrul a fost găsit de către militarii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă la aproximativ 20 de kilometri de locul în care fetiţa a alunecat în apă şi a fost luată de viituri.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, locotenent-colonelul Eduard Ţelea, a declarat corespondentului MEDIAFAX că în cele trei zile de când a dispărut copila la căutările acesteia au participat pompieri, poliţişti şi jandarmi, iar miercuri au intervenit şi scafandrii de la ISU Bucureşti, la acţiune participând şi inspectorul şef al ISU Dâmboviţa, colonelul Mirel Pietreanu, dar şi prefectul judeţului, Ioan Marinescu.

Fetiţa în vârstă de şapte ani din oraşul Pucioasa a alunecat în apă, luni după-amiază, în timp ce se juca pe malul râului cu alţi doi copii. Autorităţile au început căutările încă de luni şi au continuat operaţiunea marţi şi miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici