Trupul fetiţei de 10 ani care s-a înecat în Dunăre, găsit după patru zile de căutări

Trupul fetiţei de 10 ani care s-a înecat vineri în Dunăre a fost găsit marţi, după patru zile de căutări. Corpul a fost descoperit la 25 de kilometri faţă de locul în care fata a intrat să se scalde.

114 afișări
Imaginea articolului Trupul fetiţei de 10 ani care s-a înecat în Dunăre, găsit după patru zile de căutări

Trupul fetiţei de 10 ani care s-a înecat în Dunăre, găsit după patru zile de căutări

Copilul a dispărut vineri, în timp ce se scălda în Dunăre, în dreptul localităţii brăilene Tufeşti.

Martorii au povestit că fata se afla la scăldat şi, împreună cu o prietenă, s-a aruncat în apă de pe o staţie de pompare. Deoarece nu a mai ieşit la suprafaţă, martorii au anunţat autorităţile. În ultimele zile, copilul a fost căutat de scafandri, misiunea acestora fiind îngreunată de curenţii puternici şi de vizibilitatea foarte proastă. În final, corpul a fost descoperit la aproximativ 25 de kilometri distanţă de locul în care s-a produs incidentul de vineri.

„Cadavrul plutea pe luciul apei, a fost găsit la aproximativ 25 de kilometri de locul în care fata a dispărut. Corpul a fost văzut de o patrulă a Poliţiei Transporturi Navale. În fiecare zi, fata dispărută a fost căutată de echipa de scafandri, asistată de o barcă şi de un echipaj SMURD, în total şapte persoane. Zona unde s-a înecat este adâncă, sunt curenţi foarte mari la mal şi în larg, sunt gropi. Scafandrii au avut mari dificultăţi, din cauza curenţilor, au acţionat pe pipăite, vizibilitate aproape nu este. În ciuda acestor pericole, localnicii se scaldă frecvent în Dunăre”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

Trupul copilei a fost preluat de reprezentanţii ISU pentru a fi transportat la Serviciul de Medicină Legală.

Taguri:
fetiţă,
înec,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici