Tudor Sişu a fost prins în Bucureşti. Cântăreţul va fi transferat la un penitenciar

Tudor Sişu a fost prins de poliţişti duminică dimineaţă, artistul aflându-se la un prieten al său, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române, Christian Ciocan.

1581 afișări
Imaginea articolului Tudor Sişu a fost prins în Bucureşti. Cântăreţul va fi transferat la un penitenciar

Tudor Sişu (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Potrivit lui Ciocan, Tudor Sişu nu a opus rezistenţă.

El a fost dus iniţial la Poliţia Capitalei, iar apoi va fi transferat la un penitenciar.

Tudor Sişu a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru consum şi deţinere de droguri, pedeapsă din care va executa efectiv aproximativ un an, instanţa supremă pronunţându-se definitiv, joi, în acest dosar.

Potrivit deciziei de condamnare, cântăreţul a primit patru ani de închisoare, din care va avea de executat 32 de luni (două treimi) datorită bunei purtări. Din cele 32 de luni i se va scădea perioada în care a stat în detenţie, respectiv aproximativ un an şi jumătate, a explicat, pentru MEDIAFAX, avocatul Mihnea Stoica.

Astfel, Sişu va avea de executat mai mult de un an de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici