Tudorel Toader, despre evaluarea lui Augustin Lazăr: Este continuă. Vom trage linia la momentul potrivit

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri seară, că îl evaluează continuu pe procurorul general Augustin Lazăr, menţionând că va anunţa "la momentul potrivit" concluziile acestei evaluări.

1146 afișări
Imaginea articolului Tudorel Toader, despre evaluarea lui Augustin Lazăr: Este continuă. Vom trage linia la momentul potrivit

Tudorel Toader, despre evaluarea lui Augustin Lazăr: Este continuă. Vom trage linia la momentul potrivit

"A fost un partiprix de susţinere a doamnei Kovesi. Categoric că nu este normal (...) Evaluarea (lui Augustin Lazăr -n.r.) este continuă. Există noţiunea de formare continuă, toţi avem nevoie să învăţăm pe parcursul activităţii profesionale, să fim în acord cu evoluţiile ştiinţifice şi aşa mai departe, deci o formare profesională continuă şi o evaluare profesioală continuă", a declarat, miercuri seară, Tudorel Toader, la Antena 3.

Întrebat dacă procurorul general trece această evaluare, ministrul Justiţiei a precizat că : "Atunci când tragem linie, atunci vedem. Vom trage linia la momentul potrivit".

Tudorel Toader a mai spus că va anunţa când va fi momentul potrivit pentru a prezenta concluziile acestei evaluări.

"Noţiunea timpului diferă de la un om la altul", a mai precizat Toader.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici