Tulcea: Bărbat mort după ce a fost surprins de un mal de pământ

Un bărbat în vârstă de 61 de ani a murit, miercuri, după ce, în timp ce lucra împreună cu un alt muncitor într-un şanţ la reţeaua de canalizare din localitatea tulceană Mihail Kogălniceanu, a fost surprins de un mal de pământ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

137 afișări
Imaginea articolului Tulcea: Bărbat mort după ce a fost surprins de un mal de pământ

Tulcea: Bărbat mort după ce a fost surprins de un mal de pământ

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Delta” al judeţului Tulcea, cele două persoane, de 59 şi 61 de ani, au fost prinse sub un mal surpat, miercuri în jurul prânzului, în timp ce efectuau o lucrare pentru reţeaua de canalizare în localitatea Mihail Kogălniceanu.

La faţa locului au ajuns zece subofiţeri şi trei ofiţeri ai ISU ”Delta”, cu două autospeciale de intervenţie, între care una de descarcerare, şi timp de 20 de minute au făcut eforturi pentru a-i scoate pe cei doi muncitori de sub pământul revărsat peste ei.

De asemenea, în zonă au fost trimise şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă.

Pompierii au reuşit să-l scoată în viaţă pe bărbatul de 59 de ani, dar cel mai în vârstă a fost adus la suprafaţă în stop cardiac.

El a fost preluat de cadrele medicale prezente la faţa locului, care au început imediat să-i facă manevrele de resuscitare, dar nu au reuşit să-l readucă la viaţă, fiind nevoite să declare decesul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici