Turiştii care merg de 1 Mai la mare nu vor mai plăti taxa de trecere a podului de la Feteşti

Turiştii care vor merge să petreacă minivacanţa de 1 Mai pe litoral nu vor mai plăti taxa de trecere a podului de la Feteşti de pe Autostrada Soarelui în zilele de 30 aprilie, 1 şi 4 mai, a anunţat, luni, CNADNR, care precizează că măsura a fost luată pentru fluidizarea traficului.

121 afișări
Imaginea articolului Turiştii care merg de 1 Mai la mare nu vor mai plăti taxa de trecere a podului de la Feteşti

Turiştii care merg de 1 Mai la mare nu vor mai plăti taxa de trecere a podului de la Feteşti (Imagine: Marcella Dragan / Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, în minivacanţa de 1 Mai se sistează încasarea tarifelor de trecere pentru utilizarea podului peste Dunăre, la Feteşti - Cernavodă, pe ambele sensuri de mers, pentru fluidizarea traficului.

Astfel, în 30 aprilie, încasarea taxei pentru utilizarea podului peste Dunăre va fi suspendată între orele 12.00 şi 24.00, în 1 mai, de la miezul nopţii şi până la ora 16.00, iar în 4 mai, între orele 7.00 şi 24.00.

Aceeaşi măsură a mai fost aplicată şi vara trecută, la sfârşit de săptămână, din cauza cozilor care se formau pe distanţe de câţiva kilometri în week-end.

Peste 30.000 de turişti sunt aşteptaţi să petreacă minivacanţa de 1 Mai la mare, cei mai mulţi urmând să ajungă pe litoral cu maşinile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici