Turiştii se vor bucura de plaje mai mari în staţiunea Costineşti. Când încep lucrările

Plajele din Costineşti vor fi extinse cu 16 hectare, au anunţat miercuri reprezentanţii Apelor Române Dobrogea-Litoral.

1043 afișări
Imaginea articolului Turiştii se vor bucura de plaje mai mari în staţiunea Costineşti. Când încep lucrările

Turiştii se vor bucura de plaje mai mari în staţiunea Costineşti. Când încep lucrările

„16 ha de plajă nouă în Costineşti pe o lungime de peste 2,5 km. Plajele din zona Costineşti, pe o lungime de 2.550 m, vor avea o lăţime între 70 - 100 de metri. La Costineşti, lucrările de înnisipare vor începe din zona epavei Evanghelia şi se vor termina în zona hotelului Forum”, au anunţat reprezentanţii Apelor Române Dobrogea-Litoral.

Conform acestora, în prezent, zona Costineşti se află în fază de contractare, lucrările începând efectiv până în vara anului următor.

Specialiştii de la Apele Române susţin că va fi realizată şi o zonă de protecţie a plajelor, cu şapte diguri noi, având în total peste 3,2 km lungime.

De asemenea, se doreşte şi reabilitarea falezei avariate în urma furtunilor din 2012, acolo unde profilul plajei se va înălţa cu aproape trei metri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici