Ucigaşul din Braşov nu a furat nimic din locuinţa victimei

Persoana sau persoanele care au ucis-o cu bestialitate marţi pe soţia unui avocat din Braşov nu au furat din locuinţa acesteia niciun bun de valoare, anchetatorii neavând până în prezent vreun mobil al crimei.

153 afișări
Imaginea articolului Ucigaşul din Braşov nu a furat nimic din locuinţa victimei

Ucigaşul din Braşov nu a furat nimic din locuinţa victimei

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Monica Munteanu, cercetarea la vila de pe strada Brazilor din cartierul braşovean Noua a fost finalizată miercuri seară, iar în urma inventarierii bunurilor familiei avocatului Victor Teodorescu nu s-a constatat lipsa niciunui bun de valoare.

"Nu s-a contatat dispariţia niciunui bun. Prin urmare, până acum nu există niciun mobil al crimei. Se verifică orice variante, se fac audieri ale membrilor familiei, ale persoanelor din anturajul familiei, ale martorilor care au fost prezenţi în zonă la momentul evenimentului... dar nu vă pot spune un număr exact al martorilor audiaţi. După cercetări, s-a stabilit că lupta a avut loc doar în bucătărie. Nu excludem nici posibilitatea să fi fost vorba de mai mulţi agresori, nu doar de unul", a declarat Munteanu pentru corespondentul MEDIAFAX.

Momentan, anchetatorii au găsit doar unul dintre obiectele cu care femeia a fost atacată, respectiv un cuţit de bucătărie care poartă urme ale infracţiunii.

"Celălalt obiect, un corp alungit dur, care încă nu ştim cu exactitate ce a fost, nu a fost găsit", a mai spus sursa citată.

De asemenea, anchetatorii au stabilit că nu au existat urme de forţare ale uşilor de acces sau ale ferestrelor. Acestea erau închise, dar nu încuiate, fiind posibil ca femeia să fi lăsat uşa descuaită sau ca agresorul sau agresorii să fi intrat cu chei potrivite.

"În urma audierii soţului vicitmei, nu s-au constatat momentan probleme de gen ameninţare sau răzbunare venite din partea vreunei persoane care să fi comis această faptă", a mai spus reprezentantul Parchetului.

Violeta Teodorescu, în vârstă de 45 de ani, a fost găsită moartă în locuinţa sa, marţi seară. Ea a fost înjunghiată cu un cuţit de 25 de ori în zona gâtului, iar la cap avea 15 lovituri cu un corp dur.

Cea care a chemat Poliţia a fost vânzătoarea din magazinul aflat perete în perete cu bucătoria soţilor Teodorescu, femeia declarându-le anchetatorilor că din locul unde se afla nu a avut posibilitatea să vadă cine a intrat sau a ieşit din curtea vecinilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici