Soţia unui avocat din Braşov a fost găsită moartă, cu capul zdrobit, în propria casă

O femeie în vârstă de 45 de ani, soţia unui avocat din Braşov, a fost găsită moartă, cu capul zdrobit, marţi, în bucătăria locuinţei sale, o vânzătoare care lucrează la un magazin aflat lângă casa respectivă anunţând Poliţia că a auzit strigăte de ajutor.

723 afișări
Imaginea articolului Soţia unui avocat din Braşov a fost găsită moartă, cu capul zdrobit, în propria casă

Soţia unui avocat din Braşov a fost găsită moartă, cu capul zdrobit, în propria casă (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Poliţiştii şi medicii care au ajuns la locuinţa din cartierul Noua, de pe strada Brazilor, au găsit-o pe femeie moartă pe podeaua din bucătărie, cu urme de lovituri pe corp şi la cap.

"Este vorba despre soţia unui avocat braşovean, care a fost găsită moartă în bucătăria casei sale. La ora 16.30, prin serviciul 112, s-a făcut sesizarea cu privire la strigătele de ajutor care se auzeau din casă, poliţiştii sosiţi la faţa locului fiind cei care au găsit victima căzută în bucătărie, aceasta având urme de agresiune pe corp şi la cap. Se fac cercetări la faţa locului, fiind luate în calcul toate ipotezele posibile", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi.

Soţul femeii, avocatul Victor Teodorescu, a sosit acasă la câteva minute după anchetatori, el fiind anunţat de poliţişti despre incident.

Vânzătoarea din magazinul aflat perete în perete cu bucătăria locuinţei soţilor Teodorescu a declarat anchetatorilor că din locul unde se afla nu a avut posibilitatea să vadă cine a intrat sau a ieşit din curtea vecinilor.

"Am auzit gălăgie mare din casă, bubuituri în perete şi pe doamna ţipând după ajutor. Am chemat imediat poliţia. Îmi este tare frică acum, nu mă mai simt deloc în siguranţă în chioşc. Din păcate eu nu am vizibilitate spre intrarea în curte, nu am văzut pe nimeni intrând sau ieşind", a spus vânzătoarea.

Violeta Teodorescu era consultant la o firmă cu profil medical. Vecinii spun că familia Teodorescu era o familie liniştită, care nu a creat niciodată probleme.

Poliţiştii criminalişti au izolat zona şi au preluat probe în vederea cercetărilor.

Trupul femeii a fost transportat la Labortorul de Medicină Legală Braşov pentru necropsie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici