Ucrainean reţinut în Maramureş, prins cu 150.000 de ţigări de contrabandă în maşină

Un ucrainean a fost reţinut după ce a fost prins în judeţul Maramureş conducând o maşină, fără a avea permis de conducere, în care se aflau 150.000 de ţigări de contrabandă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

222 afișări
Imaginea articolului Ucrainean reţinut în Maramureş, prins cu 150.000 de ţigări de contrabandă în maşină

Ucrainean reţinut în Maramureş, prins cu 150.000 de ţigări de contrabandă în maşină

Miercuri, poliţiştii au depistat în trafic, pe raza oraşului maramureşean Dragomireşti, un autoturism cu care erau transportate 150.000 de ţigări de contrabandă.

Potrivit IGPR, şoferul a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, fiind urmărit şi prins în curtea unui imobil. Ucraineanul în vârstă de 25 de ani nu a putut prezenta documente pentru ţigările din maşină. În plus, acesta are nici permis de conducere, iar autoturismul condus nu avea drept de circulaţie pe teritoriul României.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă, pentru contrabandă, conducerea unui vehicul fără permis şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România.

Ţigările, în valoare de peste 86.000 de lei, şi autoturismul, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, au fost indisponibilizate în vederea confiscării.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici