Anchetă la o şcoală din Prahova după ce elevii ar fi primit cornuri cu mucegai

Inspectoratul Judeţean Şcolar Prahova şi Consiliulul Judeţean Prahova au început, joi, anchete la Şcoala Gimnazială Cocorăştii Colţ, unde elevii ar fi primit cornuri cu mucegai, în cadrul programului guvernamental ”Lapte şi corn”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

550 afișări
Imaginea articolului Anchetă la o şcoală din Prahova după ce elevii ar fi primit cornuri cu mucegai

Anchetă la o şcoală din Prahova după ce elevii ar fi primit cornuri cu mucegai

Un părinte a postat pe pagina sa de socializare două fotografii cu un corn mucegăit, spunând că a fost primit de copilul său care învaţă la Şcoala din Cocorăştii Colţ.

Părintele respectiv a scris că nu este prima dată când copilul primeşte cornuri cu mucegai.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean Şcolar Prahova, Aurel Graur, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că instituţia pe care o reprezintă a început o anchetă.

"Nu ne-a sesizat nimeni, dar facem verificări. Este anormal şi nu ar fi trebuit să se întâmple. Am înţeles că şi laptele ar fi avut termenul de garanţie expirat. Cine ştie? Tocmai de aceea facem verificări. Pot fi mai multe cauze. Indiferent de acestea, cornul nu trebuia să ajungă la copii”, a spus Graur.

Potrivit acestuia, inspectorii verifică dacă produsele alimentare au ajuns deja cu mucegai la şcoală.

"Verificăm mai multe aspect. Dacă aşa au ajuns cornurile în şcoală sau poate elevul le-a ţinut mai multe zile în ghiozdan, uitând de el. Se poate întâmpla”, a afirmat Aurel Graur.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, şi această instituţiei a început o anchetă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici