Ucrainenii care donează bani armatei vor scrie mesaje pe dronele achiziţionate în urma campaniei

Reprezentanţii unei unităţi militare din Ucraina au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru achiziţionarea de drone. Cei mai generoşi donatori vor primi dreptul de a scrie mesaje pe dronele achiziţionate, potrivit Sky News.

101 afișări
Imaginea articolului Ucrainenii care donează bani armatei vor scrie mesaje pe dronele achiziţionate în urma campaniei

Ucrainenii care donează bani armatei vor scrie mesaje pe dronele achiziţionate în urma campaniei

Ucrainenilor li s-a oferit posibilitatea de a scrie un mesaj pe o dronă în cadrul unei campanii de strângere de fonduri. Acţiunea a fost organizată de unitatea Sokol din Odesa, a anunţat, pe Telegram, un purtător de cuvânt al Armatei Voluntare Ucrainene din sudul ţării, Serghei Bratchuk.

„Armata lucrează în direcţia sud cu drone FPV, iar aceasta este cea mai eficientă armă acum. Ei cer ajutor pentru a colecta 10 astfel de drone. Preţul uneia este de 11.800 de grivne ucrainene (aproximativ 250 de lire sterline n.r.)”, a explicat purtătorul de cuvânt.

El a adăugat că mesajele vor fi scrise doar de persoanele care oferă cele mai mari cinci donaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
drone,
mesaje,
campanie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici