Ultima "invenţie" a profesorilor pentru a scăpa de criză: Meditaţii pe messenger

Un profesor cu "firmă" din Iaşi se oferă să mediteze copii de diferite clase la mai multe materii cu 35 de lei pe şedinţă, potrivit www.ieseanul.gandul.info.

62 afișări
Imaginea articolului Ultima "invenţie" a profesorilor pentru a scăpa de criză: Meditaţii pe messenger

Ultima "invenţie" a profesorilor pentru a scăpa de criză: Meditaţii pe messenger (Imagine: Mediafax Foto)

Aceasta este ultima găselniţă pe timp de criză de a mai suplini venitul diminuat cu 25% al unui profesor ieşean. La rubrica "Meditaţii" dintr-un ziar de anunţuri local, cadrul didactic, care a preferat să rămână anonim, spune că oferă meditaţii pe Messenger la următoarele materii: matematică, fizică, chimie, engleză, franceză şi economie.

Citeşte mai multe despre ultima "invenţie" a profesorilor pentru a scăpa de criză pe www.ieseanul.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici