ULTIMA ORĂ Autocar cu 25 de copii, implicat într-un accident în Bistriţa-Năsăud. Patru copii, duşi la spital/ UPDATE: Şoferul era băut

Un autocar în care se aflau 25 de copii a fost implicat, duminică, într-un accident pe DN17, pe raza localităţii Josenii Bârgăului, din judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce acesta s-a ciocnit cu un alt autoturism, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3940 afișări
Imaginea articolului ULTIMA ORĂ Autocar cu 25 de copii, implicat într-un accident în Bistriţa-Năsăud. Patru copii, duşi la spital/ UPDATE: Şoferul era băut

Autocar cu 25 de copii, implicat într-un accident în Bistriţa-Năsăud. Patru copii, duşi la spital

UPDATE: Şoferul care a provocat accidentul în care a fost implicat autocarul plin de copii era băut

Şoferul care a provocat, duminică, accidentul în care a fost implicat un autocar cu 25 de copii, pe DN17, în localitatea Josenii Bârgăului, din judeţul Bistriţa-Năsăud, consumase alcool şi este cercetat de poliţişti pentru vătămare corporală şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Bistriţa-Năsăud, din primele cercetări s-a stabilit că şoferul autoturismului care circula, pe DN17, spre Bistriţa, nu s-a asigurat corespunzător pentru a intra pe un drum secundar şi a fost lovit de autocarul care venea, regulamentar, din sens opus.

„Şoferul autoturismului, un bărbat de 50 de ani, din Josenii Bârgăului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,40mg/l alcool pur în aerul expirat. În cazul şoferului autocarului, un bărbat de 35 de ani, din Botoşani, rezultatul a fost negativ”, au transmis poliţiştii.

Aceştia continuă cercetările pentru vătămare corporală şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma accidentului produs pe raza localităţii Josenii Bârgăului, patru dintre copiii din autocar au avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceştia au suferit traumatisme toracice şi abdominale şi au fost transportaţi la UPU Bistriţa.

Accidentul a avut loc pe DN17, în localitatea Josenii Bîrgăului. În autocar se aflau 25 de copii şi 4 adulţi.

La faţa locului intervin patru autospeciale de salvare de la SMURD şi Ambulanţă. Patru dintre copiii aflaţi în autocar au nevoie de îngrijiri medicale.

„De la locul accidentului, echipajele medicale au preluat patru victime, trei băieţi şi o fetiţă, toţi de 11 ani, care prezentau traumatisme minore toracice şi abdominale. Au fost stabilizaţi şi vor fi fi transportaţi la UPU Bistriţa pentru mai multe investigaţii şi tratament de specialitate”, a declarat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud.

 

Taguri:
accident,
autocar,
copii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici