Un actor, fost candidat la prezidenţiale, a participat la protestul din faţa Guvernului: Trebuia să fim mai mulţi

  • Actorul Bogdan Stanoevici a participat la protestul din Piaţa Victoriei
  • Bogdan Stanoevici a candidat la alegerile prezidenţiale de anul trecut
  • Protestatarii sunt nemulţumiţi de măsuile luate de Guvern pentru limitarea răspândirii cu noul coronavirus
7881 afișări
Imaginea articolului Un actor, fost candidat la prezidenţiale, a participat la protestul din faţa Guvernului: Trebuia să fim mai mulţi

Un actor, fost candidat la prezidenţiale, a participat la protestul din faţa Guvernului: Trebuia să fim mai mulţi

Actorul Bogdan Stanoevici a participat la protestul de astăzi din faţa Guvernului. Fostul candidat la prezidenţiale a scandat împotriva măsurilor luate de autorităţi pentru limitarea răspândirii cu Covid-19.

„Nu suntem atât de mulţi câţi ar fi trebuit să fim. Doar unitatea ne poate face să schimbăm lucrurile în ţara asta, pentru că noi suntem mult mai mulţi decât ei. Am trecut pe lângă Piaţa Victoriei, veneam de la piaţă, pentru că astăzi e prima zi de libertate pe care ne-au acordat-o ăştia care ne conduc. (..) Drepturile şi libertăţile noastre nu ni le poate îngrădi nimeni  ”, spune Stanoevici, pe Facebook.
 
Actorul sugerează că nimeni nu ştie adevărul despre noul coronavirus.
 
„Constatăm această mare problemă a guvernanţilor, că sunt PNL, că sunt PSD, e acelaşi lucru. Nimeni nu deţine adevprul absolut, în afară de Dumnezeu”, a subliniat Stanoevici, care s-a arătat şi împotriva vaccinului obligatoriu.
 
Aproape 200 de oameni s-au adunat azi în Piaţa Victoriei, pentru a scanda împotriva măsurilor luate de autorităţi în contextul epidemiei de covid. Jandarmii au intervenit, şi două persoane au fost reţinute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici