Un autocamion încărcat cu bumbac s-a răsturnat pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. FOTO, VIDEO

Un autotractor cu semiremorcă, încărcat cu bumbac s-a răsturnat marţi pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, şoferul autovehiculului fiind transportat de urgenţă la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1144 afișări
Imaginea articolului Un autocamion încărcat cu bumbac s-a răsturnat pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. FOTO, VIDEO

Un autocamion încărcat cu bumbac s-a răsturnat pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. FOTO, VIDEO

Şoferul TIR-ului, un bărbat din Constanţa, a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

"Şoferul unui autotractor cu semiremorcă, în timp ce se deplasa în direcţia Alba Iulia – Teiuş, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul şi s-a răsturnat pe partea carosabilă. A suferit leziuni uşoare, un traumatism la cap, fiind transportat la spital", a spus, pentru MEDIAFAX, Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere.

Traficul rutier pe şoseaua de centură a fost blocat circa 60 de minute, fiind deviat prin Alba Iulia.

Vehicolul a fost repus pe roţi după aproximativ 50 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici