Un autocar a intrat într-un magazin de haine la Paris: 7 răniţi, din care 2 în stare gravă

Un autocar a intrat marţi în vitrina unui magazin de pe strada Vaugirard, din Paris, rănind şapte persoane, dintre care două sunt în stare gravă, potrivit Le Parisien.

1164 afișări
Imaginea articolului Un autocar a intrat într-un magazin de haine la Paris: 7 răniţi, din care 2 în stare gravă

Un astfel de accident este rar întâlnit în mijlocul Parisului.

Autocarul a intrat în vitrina magazinului „Happy Trend” marţi, înainte de ora 12:40 (ora locală), şi s-a oprit în mijlocul hainelor şi a manechinelor.

Evenimentele au avut loc la numărul 270 din rue de Vaugirard, o stradă aglomerată din arondismentul 15 al Parisului, la nivelul rue d'Alleray.

Şapte persoane au fost rănite în accident, dintre care două sunt în stare gravă, dar fără să aibă nevoie de reanimare.

Daunele materiale produse magazinului sunt însă ridicate.

Primele informaţii arată că, din motive care rămân neelucidate, şoferul autocarului nu a mai putut frâna.

„Este posibil să fi fost o defecţiune la frâne”, a declarat pentru Le Parisien o sursă apropiată cazului.

Ofiţerii de poliţie din cadrul STJA (serviciul de tratare judiciară a accidentelor) din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie din Paris au preluat ancheta.

Autocarul în cauză face parte din parcul de autobuze electrice „Traverse”, autobuze pariziene de mici dimensiuni, cu o capacitate de 22 de locuri, cofinanţate de municipalitate şi de regiune (Île-de-France Mobilités) şi exploatate de doi transportatori, RATP şi B.E. Green, o filială a „Autocars Dominique”.

Acesta, „Traverse Brancion-Commerce”, în serviciu în arondismentul 15 din 2013, gestionat de B.E. Green, deserveşte 28 de staţii în arondismentul 15 pe o distanţă de 8 km, între parcul Georges-Brassens, Institutul Pasteur, primăria arondismentului 15 şi străzile Félix-Faure şi Olivier-de-Serres.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici