Un avion de mici dimensiuni s-a PRĂBUŞIT în Giurgiu. Pilotul a DECEDAT

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, duminică, în apropierea aerodromului Comana din judeţul Giurgiu, pilotul aparatului de zbor, un bărbat de 51 de ani, fiind transportat cu răni grave la spital, unde a murit.

679 afișări
Imaginea articolului Un avion de mici dimensiuni s-a PRĂBUŞIT în Giurgiu. Pilotul a DECEDAT

Un avion de mici dimensiuni s-a PRĂBUŞIT în Giurgiu. Pilotul a DECEDAT

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Giurgiu, comisar Cristian Şuţă, bărbatul era singur în aparatul de zbor în momentul prăbuşirii, bărbatul fiind grav rănit şi transportat la spital.

"Pilotul a fost grav rănit. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care l-a preluat pe bărbat şi l-a transportat la un spital din Capitală. Am fost anunţaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică, de o persoană, că a căzut un avion de mici dimensiuni în apropierea aerodromului Comana, fiind vorba despre un aparat de zbor cu numărul de înmatriculare YR 5083. Pilotul avea 51 ani, era din Bucureşti, iar zborul se pare că era neautorizat şi a început cu decolare de pe aerodromul Clinceni. Pilotul a fost rănit grav, a suferit politraumatisme, şoc traumatic, şoc hemoragic, fracturi la bazin, picioare, gambe, ulterior a decedat la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Giurgiu.

Primele date arată că bărbatul era un pilot experimentat, iar cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, care urmează să stabilească dacă tragedia a fost provocată de o defecţiune tehnică sau o eroare umană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici