Un bărbat a fost împuşcat mortal la o partidă de vânătoare. Arma s-a descărcat accidental

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost împuşcat mortal, sâmbătă, la o partidă de vânătoare organizată de Asociaţia de Vânători şi Pescari Sportivi din Horezu, la care participau 12 vânători şi şase gonaci. Paznicul de vânătoare din judeţul Vâlcea a fost împuşcat mortal după ce unui vânător i-a alunecat arma de pe umăr, iar aceasta i s-a descărcat accidental.

1241 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost împuşcat mortal la o partidă de vânătoare. Arma s-a descărcat accidental

Un bărbat a fost împuşcat mortal la o partidă de vânătoare (Imagine: Ana Poenariu/Arhiva Mediafax Foto)

Paznicul de vânătoare din judeţul Vâlcea a fost împuşcat mortal după ce unui vânător i-a alunecat arma de pe umăr, iar aceasta i s-a descărcat accidental, cazul, în care a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Incidentul a avut loc într-o zonă extrem de accidentată de pe dealurile din satul Cucuieni, comuna Roeşti.

Victima, Octavian Petre, de 31 de ani, era paznic de vânătoare la Asociaţia de Vânători şi Pescari Sportivi din Horezu, locuia în comuna Lădeşti şi participa ca însoţitor la vânătoarea de mistreţi, alături de 12 vânători şi şase gonaci.

Potrivit martorilor, bărbatul a fost împuşcat mortal după ce unui vânător i-a alunecat arma de pe umăr, iar aceasta s-a descărcat accidental.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, care a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Incidentul s-a produs sâmbătă dimineaţă, iar vânătoarea de mistreţi era organizată de Asociaţia de Vânători şi Pescari Sportivi din Horezu pe fondul de vânătoare din Roeşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici