Un bărbat care înţepa femeile cu un ac în tramvaiul 41 din Capitală este audiat de poliţişti

Un bărbat care înţepa femeile cu un ac, în tramvaiul 41 din Capitală, a fost identificat de poliţişti şi este audiat la Secţia 22 de Poliţie.

1087 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care înţepa femeile cu un ac în tramvaiul 41 din Capitală este audiat de poliţişti

Un bărbat care înţepa femeile cu un ac în tramvaiul 41 din Capitală este audiat de poliţişti (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat, joi, că bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost identificat în urmă cu aproximativ o oră şi este audiat la Secţia 22.

"Bărbatul înţepa femeile în mijloacele de transport în comun, dar şi pe stradă, în zona acestor mijloace. În momentul de faţă am identificat suspectul mulţumită celor care au făcut plângere şi este în plină anchetă", a precizat Diana Sarca.

Bărbatul este cercetat pentru lovire şi alte violenţe, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii au început ancheta după ce o tânără a făcut plângere la Poliţie, reclamând că a fost înţepată cu un ac de către un bărbat, în tramvaiul 41. Ea a mers la spital, unde i-a fost eliberată o adeverinţă medicală pe care scrie "înţepătură dorsală".

Ulterior, poliţiştii au făcut apel la persoane care au fost implicate în astfel de incidente să depună plângeri, în urma acestui demers fiind primite alte şase sesizări.

Incidentul a avut loc într-un tramvai care venea din direcţia Drumul Taberei şi se îndreapta spre Cora Lujerului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici