Un bărbat de 36 de ani, reţinut după ce ar fi agresat un taximetrist şi i-ar fi furat maşina, în Bucureşti

Un bărbat de 36 de ani a fost reţinut, joi seara, în Bucureşti, după ce ar fi agresat un taximetrist şi i-ar fi furat maşina, potrivit Poliţiei Capitalei. Suspectul va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

121 afișări
Imaginea articolului Un bărbat de 36 de ani, reţinut după ce ar fi agresat un taximetrist şi i-ar fi furat maşina, în Bucureşti

Un bărbat de 36 de ani, reţinut după ce ar fi agresat un taximetrist şi i-ar fi furat maşina, în Bucureşti

Bărbatul este acuzat de tâlhărie şi distrugere.

"În jurul orei 08.30, victima a luat doi clienţi din municipiul Câmpina, judeţul Prahova, care i-au solicitat să-i transporte la Bucureşti, iar ulterior la aeroportul Otopeni. În timp ce se aflau pe şoseaua Bucureşti – Ploieşti, în zona unei intersecţii, unul dintre clienţi a tras frâna de mână, a oprit autoturismul şi a exercitat acte de violenţă asupra şoferului, acesta din urmă reuşind însă să iasă din autovehicul şi să strige după ajutor. Astfel, în faţa şi în spatele taxiului au oprit alte două autoturisme, timp în care bănuitul s-a urcat la volanul taxiului şi a demarat, lovind pentru a-şi asigura scăparea cele două maşini", potrivit Poliţiei Capitalei.

Ulterior, după ce taximetristul a sunat la 112, bărbatul a fost prins şi dus la audieri.

"Totodată, a fost identificat cel de-al doilea pasager din taxi, despre care victima a declarat că nu a a avut nicio implicare în comiterea faptei", mai spun poliţiştii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici