Un bărbat s-a stropit cu benzină în faţa sediului DNA şi a ameninţat că îşi dă foc

Un bărbat s-a stropit cu benzină în faţa sediului DNA şi a ameninţat că îşi dă foc dacă nu i se face dreptate, reclamând că ar fi fost ameninţat şi bătut pentru că ar fi dezvăluit informaţii despre o afacere a unui consilier judeţean din Ilfov.

1199 afișări
Imaginea articolului Un bărbat s-a stropit cu benzină în faţa sediului DNA şi a ameninţat că îşi dă foc

Un bărbat s-a stropit cu benzină în faţa sediului DNA şi ameninţă că îşi dă foc (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

UPDATE Bărbatul care ameninţa că îşi dă foc în faţa sediului DNA, dus la Secţia 3 de Poliţie din Capitală

Bărbatul care a ameninţat că îşi dă foc în faţa sediului DNA a renunţat la protest şi a plecat cu un echipaj de poliţie la Secţia 3 din Capitală, spunând că va depune acolo o plângere în cazul celor care l-ar fi bătut şi ameninţat.

Înainte de a plecat împreună cu poliţiştii, bărbatul a fost în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde a fost ascultat de un procuror.

Bărbatul a spus, la ieşirea din DNA, că încetează protestul şi că va depune sesizări şi plângeri la adresa celor care l-ar fi ameninţat şi bătut.

Un echipaj de poliţie care l-a aşteptat să iasă din sediul DNA a plecat, împreună cu acesta, la sediul Secţiei 3.

Bărbatul a venit, joi, în faţa sediului Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi s-a stropit cu benzina pe care o avea într-o sticlă, apoi a scos o brichetă şi a ameninţat că îşi dă foc dacă autorităţile nu iau măsuri împotriva celor care l-ar fi ameninţat şi bătut.

Acesta spune că el şi familia lui se tem să mai iasă din casă, după ce ar fi fost bătut de mai multe persoane, la solicitarea unui consilier judeţean din Ilfov, pentru că a făcut reclamaţii la minister că acesta face afaceri cu gunoi.

Bărbatul susţine că a ajuns la spital după ce ar fi fost bătut şi că a primit tratament, arătându-le jurnaliştilor o reţetă pentru medicamente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici