Un bătrân a murit după ce s-a intoxicat cu fum, după ce instalaţia de Crăciun a luat foc

Un bărbat de 73 de ani din comuna Brodina, judeţul Suceava, a murit intoxicat cu fum după ce instalaţia de Crăciun pe care o montase la fereastră a luat foc şi a degajat o mare cantitate de fum.

333 afișări
Imaginea articolului Un bătrân a murit după ce s-a intoxicat cu fum, după ce instalaţia de Crăciun a luat foc

Un bătrân a murit după ce s-a intoxicat cu fum, după ce instalaţia de Crăciun a luat foc

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari au fost chemaţi, vineri, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din satul Falcău, comuna Brodina.

Pompierii au descoperit în interiorul casei un bărbat care îşi pierduse cunoştinţa după ce s-a intoxicat cu fum, iar medicii nu au mai reuşit să îi salveze viaţa.

„La sosirea pompierilor, locuinţa era inundată cu fum, iar în interior, pe un pat, se afla proprietarul, în stare de inconştienţă. Din nefericire, cadrele medicale au declarat decesul bărbatului, în vârstă de 73 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Pompierii au stabilit că incendiul care a dus la moartea bărbatului a fost provocat de o instalaţie electrică montată pentru Crăciun, la fereastra încăperii.

„În încăperea respectivă s-a produs un incendiu, cel mai probabil de natură electrică, generat de o instalaţie de Crăciun montată la fereastră, incendiu care s-a manifestat cu degajări mari de fum şi gaze toxice. Au ars elementele plastice ale instalaţiei, tâmplăria din lemn a ferestrei şi alte elemente combustibile din zonă”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

În acest caz şi Inspectoratul de Poliţie Suceava a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care bărbatul de 73 de ani şi-a pierdut viaţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bărbat,
deces,
fum

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici