Un cal a căzut într-un canal din cartierul Militari din Bucureşti

Un cal a căzut, vineri, într-un canal colector de pe bulevardul Iuliu Maniu, în cartierul Militari, pentru salvarea animalului fiind necesară intervenţia a zece pompieri.

235 afișări
Imaginea articolului Un cal a căzut într-un canal din cartierul Militari din Bucureşti

Un cal a căzut într-un canal din cartierul Militari din Bucureşti

Calul a fost salvat de pompieri după o intervenţie care a durat aproximativ două ore, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile.

Potrivit oficialului ISU, animalul a fost legat cu mai multe furtunuri şi ridicat cu autoscara.

El a suferit numai câteva zgărieturi. 

Calul a căzut într-un canal colector situat pe un teren viran de pe bulevardul Iuliu Maniu, în cartierul Militari, unde animalul fusese lăsat să pască. La un moment dat, acesta s-a aplecat să bea apă din canal şi a căzut.

La faţa locului, au venit patru echipaje de pompieri, care au adus o autoscară şi un echipament de descarcerare, deoarece pentru salvarea calului este necesară lărgirea gurii canalului.

Pompierii au intervenit după ce paznicii terenului, care este proprietate privată, au observat incidentul şi au apelat numărul de urgenţă 112.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici