Un caporal de 34 de ani s-a spânzurat într-o unitate militară din Someşeni. Parchetul Militar investighează cazul

Un caporal în vârstă de 34 de ani s-a spânzurat, marţi, în cadrul unei unităţi militare din cartierul Someşeni din Cluj-Napoca, Parchetul Militar investigând acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

867 afișări
Imaginea articolului Un caporal de 34 de ani s-a spânzurat într-o unitate militară din Someşeni. Parchetul Militar investighează cazul

Un caporal de 34 de ani s-a spânzurat într-o unitate militară din Someşeni. Parchetul Militar investighează cazul (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Şeful Parchetului de pe lângă Tribunalului Militar Cluj, Viorel Siserman, a declarat, corespodentului MEDIAFAX, că din primele informaţii reiese că gestul ar fi avut la bază motive personale.

"Un caporal în vârstă de 34 de ani, Vasile Adrian Jiman, de la o unitate militară din Someşeni s-a spânzurat, marţi, şi a fost găsit în foişorul unităţii. Am declanşat o anchetă în acest caz, s-au făcut cercetări la faţa locului, iar din primele informaţii reiese că gestul ar fi avut a bază motive personale”, a spus Siserman.

Potrivit acestuia, cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării autopsiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici