Un centru modern de recuperare se va deschide în Bucureşti

Un centru modern de recuperare se va deschide în luna aprilie în Sectorul 6 din Bucureşti.

886 afișări
Imaginea articolului Un centru modern de recuperare se va deschide în Bucureşti

Sursa foto: Facebook/Ciprian Ciucu

Potrivit primarului Sectorului 6, Ciprian Ciucu, centrul „Floare Roşie" de pe strada Floare Roşie 7A va oferi servicii de fizioterapie, kinetoterapie, masaj, hidroterapie, termoterapie şi băi galvanice.

Toate serviciile se vor desfăşura sub supravegherea unor specialişti.

„Aşteptăm să vină ultimele aparate: cele ce fizioterapie şi masa de elongaţii, iar la sfârşitul lunii aprilie îi dăm drumul.... Centrul de recuperare va fi la ultimele standarde, iar programele vor fi gratuite, cu trimitere, pentru că ne-am asigurat să fie decontate prin CAS. Pachetul terapeutic va cuprinde 10 şedinţe, iar medicul specialist va stabili ce terapii sunt necesare pentru fiecare în parte, în funcţie de diagnostic”, a explicat, pe Facebook, primarul Ciucu.

Programările pentru şedinţele de la noul centru de recuperare se vor putea face după inaugurare la Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici