Un cioban a murit şi alţi trei au fost răniţi după ce s-au bătut

Un cioban a murit şi alţi trei au fost răniţi, în judeţul Hunedoara, după ce s-au bătut din cauza locurilor în care îşi duceau oile la păşunat. Nouă jandarmi montani şi 12 salvamontişti au intervenit, în zona Şaua Paltina din Retezat, pentru a transporta persoanele rănite la spital.

989 afișări
Imaginea articolului Un cioban a murit şi alţi trei au fost răniţi după ce s-au bătut

Un cioban a murit şi alţi trei au fost răniţi după ce s-au bătut

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean "Decebal" Hunedoara, vineri seara a fost sesizat printr-un apel la 112 un conflict între ciobanii aflaţi în zona Şaua Paltina, din Retezat.

Către zona în care se aflau ciobanii au pornit patru jandarmi montani din cadrul Postului Câmpu lui Neag, trei salvamontişti de la Uricani şi doi poliţişti din Poliţia Uricani. Jandarmii montani, poliţiştii şi salvamontiştii au constatat că la conflict au participat cinci ciobani, trei fiind răniţi, iar unul mort.

Către zona Şaua Paltina au pornit alţi cinci jandarmi montani şi 12 salvamontişti pentru a transporta cele trei persoane rănite, precum şi cinci poliţişti şi un reprezentant al Serviciului de Medicină Legală.

Ciobanii răniţi au fost transportaţi pe parcursul nopţii la spital.

”Jandarmii montani şi poliţiştii au rămas la locul producerii conflictului până la finalizarea cercetărilor. În acest caz activitatea de cercetare penală este efectuată de către procurori din cadrul Parchetului competent”, arată Inspectoratul de Jandarmi Judeţean "Decebal" Hunedoara.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, cei cinci ciobani s-au bătut din cauza locurilor în care îşi duceau oile la păşunat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici