Un copil de 13 ani, din Timiş, a înjunghiat de mai multe ori un tânăr

  • Un tânar din judeţul Timiş a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în abdomen şi lovit în cap de mai mulţi agresori.
  • Printre aceştia este şi un copil de 13 ani care a folosit un obiect ascuţit.
381 afișări
Imaginea articolului Un copil de 13 ani, din Timiş, a înjunghiat de mai multe ori un tânăr

Un copil de 13 ani, din Timiş, a înjunghiat de mai multe ori un tânăr

Potrivit poliţiştilor din Timiş, sâmbătă, în jurul orei 20:00, a avut loc un conflict pe o stradă din localitatea Tomnatic, între mai multe persoane. Un tânăr de 25 de ani a fost lovit în zona capului cu un obiect contondent de către doi bărbaţi de 42 şi de 17 ani, iar un copil de 13 ani l-a înjunghiat de mai multe ori în torace.

În urma incidentului, tânărul de 25 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar poliţiştii din Sânnicolau Mare au întocmit un dosar penal, cei doi bărbaţi de 17 şi 42 de ani fiind reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici