În patru comunităţi din ţară, românii îşi aleg astăzi primarii

  • Duminică au loc alegeri locale în trei comune şi într-un oraş din România după ce în primul tur fie s-a înregistrat egalitate între candidaţi, fie alegerile au fost anulate.
  • Conform BEC, un nou tur de scrutin se organizează duminică în comuna Rebra din judeţul Bistriţa-Năsăud, în comuna Orţişoara din judeţul Timiş şi în comuna Balaci din judeţul Teleorman.
  • În primele ore după deschiderea secţiilor de votare nu au fost raportate incidente.
454 afișări
Imaginea articolului În patru comunităţi din ţară, românii îşi aleg astăzi primarii

În patru comunităţi din ţară, românii îşi aleg astăzi primarii

Românii sunt chemaţi la urne pentru a-şi alege primarul. Duminică au loc alegeri locale în trei comune şi într-un oraş din România după ce în primul tur fie s-a înregistrat egalitate între candidaţi, fie alegerile au fost anulate.

Conform BEC, un nou tur de scrutin se organizează duminică în comuna Rebra din judeţul Bistriţa-Năsăud, în comuna Orţişoara din judeţul Timiş şi în comuna Balaci din judeţul Teleorman.

Tot duminică au loc alegeri pentru primăria Moldova Nouă din judeţul Caraş-Severin. Alegerile precedente au fost anulate după ce BEC a constatat nulitatea candidaturii lui Adrian Torma, din partea alianţei electorale PSD - Pro România

În primele ore după deschiderea secţiilor de votare nu au fost raportate incidente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici