Un copil de câteva luni a murit,iar părinţii şi fratele lui au fost răniţi într-un accident în Argeş

Un copil de câteva luni a murit, iar părinţii şi fratele acestuia au fost transportaţi în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un şanţ şi a lovit un cap de pod pe DN 65 Piteşti-Slatina, în localitatea argeşeană Lunca Corbului.

294 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, la locul accidentului au ajuns poliţiştii, mai multe ambulanţe şi echipajul de descarcerare al pompierilor militari.

Primele date ale anchetei arată că şoferul autoturismului ar fi adormit la volan, iar înaintea unei curbe uşoare la dreapta, maşina a ieşit de pe carosabil.

"Accidentul a avut loc în satul Langeşti, comuna Lunca Corbului. Maşina se deplasa dinspre Slatina spre Piteşti, iar şoferul de 37 de ani, din Olt, dar domicilat în oraşul argeşean Mioveni, a pierdut controlul direcţiei maşinii, iar autoturismul a ieşit de pe carosabil, a intrat în şanţ şi a lovit un cap de pod. Şoferul era împreună cu familia, soţia şi cei doi copii, unul de câteva luni, celălalt mai mare, de câţiva ani. Se pare că bărbatul ar fi pierdut controlul volanului maşinii din cauza oboselii, adormind la volan", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, agent Mădălina Bălănescu.

În urma accidentului, copilul de câteva luni a decedat, iar ceilalţi trei pasageri au fost transportaţi în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Traficul rutier pe DN 65 Piteşti-Slatina, în zona accidentului, se desfăşoară îngreunat, pe o singura bandă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici