Un copil de un an şi 9 luni, agresat în prima sa zi la creşă. A fost ţinut cu forţa pe oliţă şi a ajuns acasă plin de vânătăi

Un copil de un an şi 9 luni ar fi fost ţinut cu forţa pe oliţă, în prima sa zi la o creşă din Cluj-Napoca. Mama şi-a găsit băieţelul plin de vânătăi şi zgâriat la gât şi coloană, motiv pentru care a depus o plângere la Poliţie.

2422 afișări
Imaginea articolului Un copil de un an şi 9 luni, agresat în prima sa zi la creşă. A fost ţinut cu forţa pe oliţă şi a ajuns acasă plin de vânătăi

Un copil de un an şi 9 luni, agresat în prima sa zi la creşă. A fost ţinut cu forţa pe oliţă şi a ajuns acasă plin de vânătăi

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că a fost începută o anchetă de către Centrul Bugetar de Creşe Cluj-Napoca.

„Centrul s-a autosesizat după ce s-au primit informaţii despre cazul unui copil de un an şi nouă luni, dus, luni, de mama sa în prima zi la creşă. Acesta era în grupă cu alţi copii, iar în momentul în care trebuia pus pe oliţă o asistentă l-a ţinut cu forţa, prinzându-l de umeri şi de mâini. Mama sa l-a scos de la creşă în jurul orei 12 iar acasă a constatat că băieţelul prezenta vânătăi şi zgârieturi la nivelul gâtului şi coloanei, astfel că l-a dus pe micuţ la Spitalul de Copii, după care a sesizat Poliţia”, a spus Oana Buzatu.

Potrivit acesteia, conducerea Centrului Bugetar de Creşe a dispus imediat scoaterea asistentei de la contactul cu cei mici şi a intrat în concediu fără salariu.

Buzatu spune că se vor lua măsuri drastice, pentru că aşa ceva nu este permis să se întâmple într-o creşă din Cluj-Napoca, iar Centrul Bugetar de Creşe Cluj-Napoca va revizui toate procedurile interne pentru a se asigura că astfel de incidente nu vor mai avea loc.

Reprezentanţii IPJ Cluj au declarat, la rândul lor, că o anchetă a fost deschisă şi de către poliţiştii clujeni după ce mama copilului a făcut o plângere.

Băieţelul a fost dus pentru investigaţii medicale la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, dar nu a rămas internat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici